Algemeen

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Grondverzetbedrijf Cazemier is een sterk expanderend bedrijf dat inzetbaar is op velerlei terreinen.

Wiebe Cazemier begon in 1995 als boer en als hobby had hij één kraan.  Op dit moment werken er 3 vaste medewerkers. De laatste jaren is het bedrijf gestaagd gegroeid.

Wij werken met goed opgeleide mensen en ook het materiaal is top. Het is prettig werken bij grondverzetbedrijf Cazemier.

"We zijn een alert bedrijf" aldus Wiebe, afspraken worden nagekomen en mochten er eventuele problemen zijn dan worden die snel opgelost: service staat hoog in het vaandel. Ook de interne organisatie krijgt alle aandacht en er wordt gestreefd naar optimale after sales.

We zijn gevestigd aan de De Holm 14 te Tolbert. Vanaf deze plek proberen we al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn op tal van terreinen.

Binnen grondverzetbedrijf Cazemier staan de woorden Service, Flexibiliteit en Kwaliteit centraal.

We bieden dan ook een groot aantal verschillende diensten aan.

Hierbij kunt u denken aan:

Grondverzet

Aanleg drainage (incl), materiaal
Aanleg van riolering en schoonwater afvoer
Aanleg bestrating

Leveren van zand en zwartgrond
Levering van Klingkers en tegels (etc.)
Tuinaanleg
Aanleg van paardenbakken

Agrarisch loonwerk: hakvrezen, ploegen, kilveren, rotorkopegen, inzaaien grasland, grootpak persen,kleine pakjes, wikkelen en kuilen, vastemest uitstrooien met (breedstrooier).

Om dit alles aan te kunnen bieden beschikken we over een modern uitgebreid machinepark, een goed ingerichte werkplaats, machineloods en uitstekend gemotiveerd personeel.